Birdiejakten

Jag har tagit fram ett sätt för er att kunna stötta mig på ett bra och roligt sätt, det heter Birdiejakten och ni anmäler er längre ner på sidan.

Genom att vara med i Birdiejakten kommer ni stödja min golf på ett motiverande sätt som pushar mig mot förhoppningsvis bättre resultat och med det fler vinster. Ni kryssar i vilken av paketen ni vill stödja mig med nedanför och lämnar era kontaktuppgifter i fältet. Sedan får ni ert namn uppskrivet på min hemsida.

Det fina med Birdiejakten är att ni också får starter i min helt egna tävling på Arlandastad GK. Den går av stapeln i slutet av säsongen. Greenfee på Masters Banan ingår och ett fint prisbord.

Du kan välja mellan att bidra med 5 kr, 10 kr eller 50 kr per birdie. För privatpersoner är det inklusive moms och för företag är det exklusive moms.
Vid val av 5 kr får man en start på tävlingen, vid val av 10 kr får man två starter. Om ni väljer 50 kr får ni 4 hela starter.

Du kan gå med i min Birdiejakten när som helst under säsongens gång. Det betyder att alla birdies under hela säsongen ingår i fakturan som kommer skickas ut till deltagarna oavsett när ni går med.

 Visst vill Ni vara med, fyll i formuläret nedan.

Och tack för Ert stöd!

Anmälan birdiejakten

Här kan ni se vilka som redan idag sponsrar mig genom att delta i Birdiejakten, se dem alla här >>>