Svea Leasing Open

Denna vecka slapp jag flera timmars transport då tävlingen spelades på Täby GK.

Det blev två inspel på måndag och tisdag så att jag kunde lära mig greenernas hastighet och se om det var något annat på banan att lägga märke till. Har spelat denna bana många gånger tidigare men just greenområderna är väldigt tuffa.

Rond 1 var rätt stabil och bra, olyckligtvis gjorde jag 3 treputtar men en hel del birdies. Blev 69(-3) vilket var ett absolut godkänt öppningsvarv.

Rond 2 blev inte alls som tänkt, missade många inspel och puttade riktigt dåligt. Halkade ned på resultattavlan och klarade cutten precis efter en 74(+2). Rond 3 hittade jag stabiliteten och jag hade bra koll på slag och puttningen. Tyvärr smög en dubbelbogey in efter vattenbesök men sex birdies under varvet tog mig till 68(-4) och en delad 19:e plats på -5.

Posted in Golfträning.