Vinst i Camfil Nordic Championship

Denna vecka var fantastiskt rolig. Lyckades ta min tredje vinst på Nordic Golf League på Åda Golf Club.

Spelet var stabilt hela veckan. Ett regnigt inspel under tisdagen och en blåsig ProAm under onsdagen gjorde att jag var förberedd på allt inför tävlingen.

Med ett öppningsvarv på 67(-5) och en andra runda på 69(-3) gjorde att jag låg 2 slag efter ledaren inför finalrundan. Spelet var stabilt för alla i bollen men efter en eagle på hål 4 och två birdiesar under första nio gjorde att jag ledde tävlingen. Det var lite nervöst mot slutet och jag gjorde dagens första bogey på hål 17. Trodde det var lika mellan mig och isländaren men med en birdie på sista hålet så tog jag en vinst med 2 slag.

Är fantastiskt tacksam för att ha möjlighet till att spela som professionell golfspelare och det är till stor hjälp av mina sponsorer.

Denna vinst gör att jag får spela på Challengetour resterande av säsongen och hela 2020. Ska bli spännande!

Posted in Golftävling, Golfträning.